Начини на плащане

  Наложен платеж   След получаване на Вашата поръчка заплащате дължимата сума на куриера. В тази сума са включени стойността на поръчаните продукти, цената за доставка и таксата на куриерската фирма за наложен платеж.  
    Кредитна или дебитна карта   Ако изберете начин на плащане “Кредитна или дебитна карта”, системата автоматично ще Ви пренасочи към сайта на Борика, където бързо, лесно и сигурно  да въведете необходимите данни от Вашата банкова карта и да потвърдите плащането.  
    Плащане по банков път   Име на банка: ОББ АД Име на бенефициент: МГ КОМПЮТЪРС ЕООД

IBAN: BG78UBBS80021099181611 SWIFT: UBBSBGSF Като основание за плащане се попълва номера на поръчката!  
  ePay   За да извършите такъв вид плащане е необходимо да бъдете регистрирани в системата на ePay. Преди финализиране на поръчката избирате начин на плащане “ePay”. След това ще бъдете автоматично пренасочени към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.  
    EasyPay   След финализиране на поръчката се визуализира уникален 10-цифрен код, който се генерира автоматично от системата на EasyPay. За Ваше удобство, същият ще бъде изпратен и на посочения в поръчката e-mail адрес. Плащането извършвате в удобен за Вас клон на EasyPay, като за основание за плащане посочвате Вашия код.